Aprofitant
que el meu sogre ens va donar fa uns dies un munt de préssecs molt madurs del
seu hort, vaig aprofitar per fer uns quants pots de melmelada. Em va donar una
mica de feina, però ara estem servits de melmelada per una bona temporada!.
Em
va quedar una mica líquida i de color bastant fosc perquè són préssecs d’aigua
que tenen la pell vermella. Amb préssecs grocs de vinya queda més espessa i de
color més clar, però de les dues maneres és boníssima.
Ja
vaig comentar a la recepta de melmelada de maduixots que a casa ens agrada
trobar els trossets, per això tallo la fruita ben petita i vaig remenant mentre
es va coent perquè es desfaci una mica, però no la trinxo amb la batedora.
També
comentava que pel que fa a les quantitats, poso la meitat de sucre que de
fruita, perquè posant igual pes de les dues coses trobo que queda massa dolça.
Bé
després de tota aquesta introducció, potser ja toca posar la recepta!