diumenge, 18 de maig del 2014

Sablés viennois de dos colors

Des de que vaig fer les sablés viennois, que havia vist al bloc Ensucrat de la Mònica Tarradellas, vaig tenir clar que les havia de tornar a fer, però amb xocolata!. 

L’altre dia tenia una clara d'ou a la nevera, que m’havia quedat d’un all-i-oli, i vaig decidir-me a fer-les: la veritat és que van quedar boníssimes.... 

Us recomano que les proveu!.







Ingredients: 
                    1 clara d'ou
                    190 grams de mantega
                    75 grams de sucre llustre            
                    225 grams de farina
                    mig sobre de sucre de vainilla
                    un polsim de sal
                    100 g de xocolata (jo he posat Nestlé postres)


Preparació:

Tallem la mantega a trossets i la posem en un bol.

Posem el bol al bany maria i anem remenant fins aconseguir que la mantega ens quedi com una crema.

Aboquem la mantega a un altre bol més gran i hi afegim el sucre llustre i el sucre de vainilla. Remenem bé, amb una espàtula o cullera de fusta, un parell de minuts.

Afegim la clara i seguim remenant, amb decisió, una mica més.

Afegim la farina tamissada i remenem el just perquè ens quedi ben integrada.

Folrem una safata d’anar al forn amb paper vegetal.

Posem la massa dins d’una mànega amb boca d’estrella i formem les galetes sobre la safata, fent unes quantes “esses”.

Posem a coure al forn a 150 ºC durant uns 18 minuts, fins que estiguin daurades.

Les treiem del forn i les deixem refredar.

Fonem la xocolata al microones. Amb una cullereta, cobrim la meitat de cada galeta amb xocolata.





Deixem que es refredi i s'endureixi...

...i ja ens les podem menjar!





3 comentaris:

  1. Marta...les haig de provar de fer així enxocolatades com proposes...han de ser una delícia! Petons i moltíssimes gràcies per l'esment!

    ResponElimina
  2. Mmmmm, quina sobretaula faria jo amb aquests sablés I un cafetó! Se'm faria l'hora de berenar! Petons.

    ResponElimina
  3. Quina delícia!! Amb un te o un café.....

    ResponElimina