diumenge, 19 d’octubre del 2014

Miniquiches de camagrocs


A casa ja fa dies que mengem bolets, alguns comprats, d’altres trobats i d’altres regalats. Però com que darrerament vaig molt atrafegada, encara no havia pogut penjar cap recepta al blog. 

Ahir vaig comprar uns quants camagrocs, i aprofitant que tenia un paquet de pasta de crestes a la nevera, he pensat que podia fer unes miniquiches

La veritat és que han quedat molt bones, i sense gaire feina, que sempres s’agraeix...







Ingredients:    Pasta de crestes (jo he fet servir La Cocinera)
                        Camagrocs
                        Pernil ibèric
                        2 ous
                        1 got i mig de llet
                        Sal, pebre negre i nou moscada

Preparació:
Posem a escalfar el forn a 180º C.
Rentem els camagrocs i els posem en una paella al foc perquè donin l’aigua.
Mentrestant, tallem el pernil a bocinets. 
Quan ja no quedi aigua a la paella, hi tirem sal i un raig d’oli i sofregim una mica els bolets. 
Hi afegim el pernil i hi donem un parell de voltes tot junt perquè es barregin els gustos.
Folrem uns motlles de tartaletes de silicona amb les làmines de pasta de crestes. (Si no tenim motlles, podem folrar el cul d’unes flameres per fora). 




Posem uns cigrons a dintre les tartaletes per evitar que la massa ens pugi, i les posem uns 5’ al forn, perquè es coguin una mica (s’acabaran de coure amb el farciment).
Un cop cuites, les treiem del forn i les deixem refredar.
Batem els ous. Hi afegim la llet i la sal, el pebre i la nou moscada i ho remenem bé.
Afegim els camagrocs i els barregem.
Omplim les tartaletes amb la barreja d’ous, llet i camagrocs i ho posem al forn fins que veiem que estan quallades (uns 20’).







  Les deixem refredar una mica, les desemmotllem i...


  

ja ens les podem menjar!


6 comentaris:

  1. Te quedaron exquisitos y muy buena presentación.Bssssssssssssss

    ResponElimina
  2. mmmm...aixo te una pinta fantàstica!! m'encantan els bolets, aquestes miniquiches son perfectes per quedar be i disfrutar del sabor.

    una abraçada

    ResponElimina
  3. M'encanta la idea de fer servir crestes...i aquest farcir de camagrocs...insuperable!!! Quina delícia d'entrant!!! Petons!

    ResponElimina
  4. Molt bona idea, la de fer servir pasta de fer crestes. I el farcit és deliciós, s'ha d'aprofitar que és bon any de bolets. Petons.

    ResponElimina
  5. M´agradat molt i sembla senzill!! El faré!
    M´agradat molt el teu blog que he descobert avui.
    Ja tens una seguidora mes Marta,
    Fins aviat

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Montse!.
      He vist que tu tens un blog de pastissos, que tampoc coneixia, i sembla moooolt interessant... Tu també t'has guanyat una seguidora!.

      Una abraçada

      Elimina