Aquesta és la
primera recepta que vaig fer amb la Kitchen Aid!.
La vaig triar
perquè (a part de què sempre ve de gust una bona mousse de xocolata...)
per fer-la s’han de batre rovells d’ou amb sucre, muntar clares i muntar nata.
I em va semblar que seria una bona manera de provar la meva nova "joguina" i veure si el
resultat era gaire diferent a quan feia totes aquestes
"operacions" amb la batedora de varetes.
I la veritat és
que sí!. A part del tema de la rapidesa (es fa tot molt més de
pressa) i la comoditat (no has d’estar aguantant tota l’estona la batedora ni
anar-la movent pel recipient...) els ous queden molt més esponjosos i la
nata i les clares molt més fortes.
Va quedar una mousse amb un gust
igual de bo que les que havia fet fins aleshores, però molt més consistent. En
resum, molt millor!.
Com a conseqüència, ara la meva estimada batedora de
varetes treballa molt menys: quan he de muntar clares, o nata... faig servir la
KA!.
Aquí us poso la recepta per si la voleu provar...