divendres, 14 d’agost del 2015

Quiche d'albergínies i formatge de cabra



Ja he dit moltes vegades que a casa ens agraden molt les albergínies, i que quan és temporada en faig tot sovint, de diferents maneres: farcides, fregides, en truita, amb bacallà... Una altra cosa que també ens agrada molt són les quiches, i també en faig sovint, de tot el que se m’acudeix. 

L’altre dia vaig voler provar alguna cosa nova i se’m va acudir combinar aquestes dues coses: quiche i albergínies. Per donar-li un toc hi vaig afegir formatge de cabra, i aquí ho teniu: una quiche d’albergínia amb formatge de cabra... 

Boníssima! 





diumenge, 9 d’agost del 2015

Pastís-mousse de préssec d'Ordal



L’estiu és temps de préssecs. 
A casa ens agraden molt, i en mengem tot sovint.  Els que més ens agraden són els préssecs d’Ordal. No sé si els coneixeu, però són boníssims!. Tots els dissabtes i diumenges dels mesos de juny, juliol i agost, a la plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal es fa el mercat del préssec. Allà els podem comprar directament dels pagesos de la zona, recent collits, al seu punt òptim de maduració. També se’n poden trobar a moltes botigues de la comarca. Si teniu l’oportunitat, prover-los: segur que repetiu!. 




Un dia que vaig fer melmelada amb uns quants préssecs que estaven molt madurs, se’m va acudir que podria quedar molt bo un pastís tipus mousse (com el que faig habitualment amb melmelada de taronja) amb melmelada de préssec. Ho vaig provar i aquí el teniu… una delícia!