Mai havia fet cap plat amb “tortillas”
mexicanes, i un dia vaig veure al blog de la Pilar Les receptes que m’agraden,
unes pizzes que en lloc de la clàssica massa de pizza tenien com a base una “tortilla”.
Em va semblar una bona idea i vaig decidir provar-ho... i va ser tot un èxit!.
Es preparen en un moment, perquè ja tenim la base feta i cuita. Només cal
posar-hi per sobre el que ens vingui de gust i posar-les al forn uns 10’. Com
que la base es molt prima, queden unes pizzes molt lleugeres.
Ara a casa sempre
tinc un paquet de “tortillas”, i així si vaig molt atrafegada puc improvisar el
sopar en un moment...
Ingredients: “Tortillas”
de blat de moro
Tomàquets madurs
Tonyina de llauna en oli d’oliva
Mozarella ratllada
Orenga
Sal
Preparació:
Encenem el
forn a 180ºC.
Ratllem els tomàquets (també podem fer servir tomàquet en
conserva).
Cobrim una safata d’anar al forn amb paper vegetal i hi posem 2
“tortillas”.
Repartim el tomàquet ratllat per sobre de les tortilles amb una
cullereta. Ho empolsinem amb una mica de sal i d’orenga.
Obrim les llaunes de tonyina
i escorrem bé l’oli.
Esmicolem la tonyina i la repartim per sobre del tomàquet.
Ho
cobrim amb la mozzarella ratllada (podem
substituir la mozzarella per emmental ratllat o unes llesques primes de
formatge havarti o qualsevol altre formatge que tinguem que es fongui).
Ho posem
al forn uns 10’, fins que veiem que el formatge s’ha fos i que les vores de les
“tortillas” comencen a torrar-se.
I ja està!
Bon profit!
Carai que receta mas buena y facilita.Me quedo con tu receta con tu permiso.Bssss
ResponElimina