Aquesta
recepta la vaig veure al programa de Canal Cocina “Cocinamos contigo” i me la
vaig apuntar per fer-la. Semblava una d’aquelles receptes senzilles, ràpides i “resultones”.
No em vaig equivocar!. L’altre dia la vaig fer i va ser tot un èxit. Un la
recomano.
Jo la penso repetir aviat...
Ingredients: 1 kg de pollastre fet
a trossos
2 cebes de figueres grosses
200 ml (1 got) de vermut negre
1 branca de
romaní
Oli d'oliva, sal i pebre negre
Elaboració:
Salem i empebrem el pollastre.
Posem una cassola al
foc amb una mica d’oli. Quan estigui calent, hi posem els trossos de pollastre,
primer amb la pell cap avall, i els enrossim.
Mentrestant, tallem les cebes a
trossets una mica més grans que per fer sofregit. Les salem.
Quan el pollastre
estigui ros, hi afegim les cebes i ho deixem coure a foc suau uns 25’.
Aboquem
el vermut i ho remenem bé.
Afegim la branca de romaní i ho deixem coure uns 10’
més, fins que el pollastre estigui cuit.
I ja està!
M'encanta el vermut, l'hauré de tastar!!
ResponElimina